SuperFlora steunt Elimu-Holland!

We vertelden u er in december al over: bij SuperFlora was een mooi initiatief ontstaan. Hun sportieve prestatie De Zandvoort Circuit Run zou in het teken staan van Elimu. De opbrengsten zouden geheel richting Kenia gaan! Maar het werd nog beter. Binnen het mooie Westlandse bedrijf ontstonden spontane acties waarmee het bedrag steeds mooier zou worden. Management deed mee. En zelfs partnerbedrijven droegen hun steentje bij. En vandaag kwam dan de onthulling! Uit handen van Mees Koole mochten we de cheque in ontvangst nemen.

We werden ontvangen in het mooie bedrijfsrestaurant van SuperFlora, waar een flink aantal medewerkers bijeen was gekomen. Mees Koole, de organisator vanuit SuperFlora vertelde ons hoe zijn initiele idee steeds groter werd en steeds meer steun kreeg. En uiteindelijk werd via een mooie cheque onthuld wat het totaalbedag was geworden. Maar liefst €6.000 EURO hadden medewerkers en management van SuperFlora bijelkaar gebracht. We waren sprakeloos!

Nadat we zijn bijgekomen van deze geweldige donatie, willen we natuurlijk de medewerkers en directie van SuperFlora hartelijk bedanken voor deze fantastische donatie. In het bijzonder Mees Koole en Remco Salome en alle sporters tijdens de Zandvoort Circuit Run.

Namens de kinderen uit Manda, Kenia: bedankt!