SuperFlora komt in actie voor Elimu Holland

SuperFlora doet komend jaar mee met de Zandvoort Circuit Run. Voor dit evenement zullen zij zoveel mogelijk geld ophalen om te doneren aan een goed doel. Wij zijn bijzonder blij om te kunnen vermelden dat SuperFlora ervoor heeft gekozen om Elimu Holland te kiezen als goed doel.

Op deze actiepagina van SuperFlora vind je alle informatie over hun actie.

Over SuperFlora

SuperFlora is opgericht in 2008 en is één van de meest ambitieuze leverancier van bloemen en planten aan grootschalige (online) retailers in het Verenigd Koninkrijk. Vanuit Honselersdijk werken ze met meer dan 50 man personeel vol passie an de ontwikkeling van de categorie bloemen en planten bij hun klanten. Hierbij is de focus: de consument bedienen op een duurzame én transparante manier

Wat is de Zandvoort Circuit Run?

In het laatste weekend van maart staat Zandvoort volledig in het teken van sportiviteit, met als belangrijkste onderdeel de Zandvoort Circuit Run. Eén keer per jaar maken de raceauto’s plaats voor duizenden lopers. Alle lopers starten vanuit de pitstraat een gehele ronde over het circuit. Een unieke kans om Circuit Zandvoort te ontdekken. SuperFlora neemt in drie groepen deel aan dit sportieve evenement. 

We nemen jullie komende maanden mee in de ontwikkelingen naar dit evenement!