Een donatie van Habbekrats

Kringloopwinkel Habbekrats in De Lier heeft een flinke donatie gedaan aan Stichting Elimu. Dat gebeurde tijdens een kleine, feestelijke bijeenkomst op 21 juni. Bart en Johan mochten uit handen van Monique van Habbekrats een cheque van maar liefst 1500 euro in ontvangst nemen. Ook een plaatselijk mannenkoor en een lokaal initiatief voor een wekelijks transport van goederen en voedsel richting Oekraïne ontvingen een donatie.

Na een korte inleiding van Monique mochten de drie goede doelen zichzelf presenteren. Daarna volgde het officiële gedeelte en werden de cheques uitgedeeld. Vanzelfsprekend zijn wij ontzettend blij met deze donatie. We hebben de mensen van de kringloopwinkel ter plekke hartelijk bedankt en doen dat bij deze opnieuw. Het geld zal goed besteed worden aan educatie in Kenia.

Habbekrats is dè kringloopwinkel van De Lier. Habbekrats staat bekend om haar lage prijzen. Niet voor niets ontvangen ze er bijna tweehonderd klanten per dag. Habbekrats wordt gerund door Monique Bruggeman en zo’n vijfitg vrijwilligers. Alle opbrengsten worden opgespaard en enkele keren per jaar gegund aan goede doelen.