Als de nood het hoogst is…

RE-SELL is een zeer succesvolle kringloopwinkel in het centrum van ‘s-Gravenzande waar 40 vrijwilligers werken die aan afgedankte spullen een tweede levenskans bieden. Het geld dat RE-SELL daarmee verdient wordt vervolgens gebruikt om mensen overal in de wereld ook een tweede kans te bieden…

Elimu Holland heeft vorig jaar een verzoek geschreven aan RE-SELL om in aanmerking te komen voor een donatie voor ons project in Manda. En jawel, begin april ontvingen wij een uitnodiging om op 14 april een donatie in ontvangst te komen nemen. Alle vrijwilligers waren aanwezig bij de uitreiking van donaties aan maar liefst 10 verschillende goede doelen in Peru, Curaçao, Philippijnen, Gambia, Ghana, Nederland en natuulijk in Kenia. Elimu Holland ontving uit handen van de projectencommissie een cheque van € 3.000!

Het geld komt op een goed moment: onze kas is zo goed als leeg en er zijn enkele hoge noden. De watertank is vorig jaar ingestort en het bouwen van toiletten stagneert. Vier toiletten op 500 kinderen is echt te weinig. We gaan het geld gebruiken om deze nood te lenigen. Zodra de community in staat is om hun aandeel te leveren (graafwerk en bouwactiviteiten) kunnen wij helpen met het kopen van materialen. Namens alle donateurs en betrokkenen bij Manda danken wij RE-SELL voor deze geweldig donatie!